Bedrijven beginnend met B

Bastaard, De

Bastaard, De

Restaurant, Cafe

Café-restaurant De Bastaard ligt in het historische centrum van de Hanzestad Kampen, aan de IJssel. Voorheen een kroeg aan de rivierkant, nu een café-restaurant doorbroken door een oude stadsmuur. Bij ons kunt u nog één van de laatst overgebleven bastions (uitspringend verdedigingswerk) van Kampen zien!

Bij Alex

Bij Alex

Terras, Restaurant

Bij Bij Alex geniet u van verse, lokale specialiteiten. Kom langs voor lunch of diner of bespreek de mogelijkheden betreft catering/feesten!

Boetiek Hotel Kampen

Boetiek Hotel Kampen

Hotel

Welkom Bij Boetiek Hotel Kampen! Wij heten u van harte welkom in ons nieuwe Boetiek Hotel. De deuren van ons Boetiek Hotel, op deze prachtige locatie aan de IJssel, zijn begin 2016 geopend en wij hebben sindsdien al vele gasten mogen ontvangen. We beschikken over 11 luxe maar betaalbare kamers. Ons hotel heeft de sfeer van een Bed & Breakfast maar in de entourage van een luxe hotel. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en ons streven is het al onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Bottermarck, De

Bottermarck, De

Terras, Restaurant

In december 2005 hebben wij onze droom gerealiseerd, het overnemen van Restaurant De Bottermarck in Kampen, gelegen aan een typisch “Anton Pieck” pleintje in de binnenstad van deze voormalige Hanzestad Kampen. Wij hopen u te mogen begroeten in ons restaurant waarbij u kunt lunchen, dineren, vergaderen, high tea-en of een speciale avond willen organiseren met workshops of andere persoonlijke wensen. Wij hebben naast het restaurant ook de Herenkamer op de 1e verdieping waar u met maximaal 16 personen kunt lunchen en/of dineren als ook een terras op de botermarkt met 50 stoelen, grote parasols, verlichting, verwarming, bar en muziek.