Bedrijven beginnend met M

Madame Som Tam

Madame Som Tam

Restaurant

Thais specialiteiten restaurant Madame Som Tam bevindt zich aan een prachtige plek aan de IJssel in Kampen.
MaGreet

MaGreet

Restaurant

Bij restaurant MaGreet vind je regionale seizoenproducten in gerechten met een moderne magreer twist. De nieuwe Hollandse Keuken. Met smaak, gezond en verantwoord.
Majesteit, De

Majesteit, De

Terras, Restaurant, Grandcafe

Midden in het centrum en op het gezelligste plein van Kampen zit Grand Café en Eetcafé De Majesteit. Een unieke plek voor een gezellig kopje koffie, een vergadering of een borrel. Het Grand Café is uitermate geschikt voor lunch en diner en wat dacht u van het vieren van uw bruiloft!

Meet-Point

Meet-Point

Zalencentrum

Events en partycenter

Moods&Roots Events

Moods&Roots Events

Zalencentrum

Voor welke gelegenheid of feest je ook op zoek bent naar een locatie. Moods & Roots Events is de perfecte uitvalsbasis. We denken met je mee en nemen je graag de organisatie uit handen. Samen creëren we de juiste sfeer. En brengen we jouw gasten in de goede mood.
Moonshiners, The

Moonshiners, The

Cafe

Blues&Country bar The Moonshiners is ontstaan na een lang gekoesterde droom om de Blues, maar vooral de Country en Bluegrass muziek (bij velen een onbekende muziekstijl) weer op de kaart te zetten in Kampen. The Moonshiners is een bar voor iedereen die van de blues, country of bluegrass houdt, kom langs en geniet samen met ons van de gezellige sfeer onder het genot van een hapje en een drankje.
Moriaan, De

Moriaan, De

Club, Cafe

Eetcafé De Moriaan bevindt zich in het centrum van Kampen. Op loopafstand van het station en busstation. Gelegen aan de Bovennieuwstraat 113 in Kampen. De moriaan is een café waar een gezellige sfeer boventoon voert en ruimte aan ruim meer dan 100 personen en is voor groepen in te richten.

Movie Unlimited Kampen

Movie Unlimited Kampen

Bioscoop

Movie Unlimited Kampen werd geopend in 2005. Onze bioscoop is gevestigd aan het gezellige horecaplein in de binnenstad van Kampen. In onze bioscoop beschikken wij over 3 ruime bioscoopzalen. In iedere zaal bevinden zich op de achterste rij arrangementsstoelen. Ieder jaar is de bioscoop één van de grootste publiekstrekkers van Kampen met vermaak voor een breed publiek!

Mulder

Mulder

Snackbar

Gezien mijn achtergrond is het niet verbazingwekkend dat het aantal producten uit eigen keuken groot is. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor de befaamde kipschnitzel, die we elke dag vers maken van kipfilet. De freggels, gepaneerde stukjes verse kipfilet, verkochten wij al lang voordat concullega's en een bekend fastfoodrestaurant ze gingen maken. We hebben eierballen met een heel ei er in, en waar eet je nog een ouderwets nierbroodje?